0 ×
Вашата количка е празна.

Пудинг от чиа с тиква, канела и джинджифил

9 януари 2022, от admin

Пудинг за закуска? О, да! Особено когато съдържа полезни мазнини, протеини и сгряващи подправки като канела и джинджифил. Канелата регулира нивата на кръвната захар, джинджифилът е естествено противовъзпалително средство, докато чиа семената са заредени с минерали и така необходимите за здравето на червата фибри.

Необходими продукти:
1 ч. ч. тиквено пюре (сварена и пюрирана тиква)
¾ ч. ч. кокосово мляко
2 с. л. чиа семена
1 ч. л. кленов сироп
1 ч. л. канела на прах
¼ ч. л. джинджифил на прах

Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки в купа и разбийте до кремообразна смес с помощта на пасатор. Изсипете сместа в подходящи чаши и оставете да престоят в хладилник за една нощ. Извадете ги от хладилника половин-един час преди консумация.

Рецептата е вдъхновена от: Anti-Aging Recipes – www.organixx.com
Снимка: Anti-Aging Recipes – www.organixx.com

Оставете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *