0 ×
Вашата количка е празна.

HCA комплекс – 60 капсули

28.50лв.

Код: HCA комплекс - 60 капсули Категории: , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Наднорменото тегло е сериозен здравословен проблем и основен рисков фактор за развитие на хипертонична болест, диабет тип II, атеросклероза и други сърдечно-съдови заболявания. В съчетание с подходящ хранителен режим, HCA комплекс регулира обмяната на веществата и благоприятства редукцията на телесното тегло.

Основната съставка на продукта е натурално вещество, извлeчeно от плода на южноазиатското дърво гарциния (Garcinia cambogia). В изсушена форма кората на плода се използва за синтеза на хидроксилимонена киселина (HCA), която по химичен състав прилича на лимонената киселина в цитрусовите плодове. Специалистите откриват удивителните свойства на НСА в края на 60-те години на миналия век, когато се доказва, че съединението блокира ключови ензими от естествения метаболитен път на превръщане на излишните въглехидрати в подкожна тлъстина и мазнини, които се отлагат в черния дроб. В резултат на това, наличните мастни депа постепенно изгарят и телесното тегло намалява. НСА намалява и апетита чрез отключване чувството на ситост и потискане желанието за храна.

Хитозанът е баластно вещество от черупката на морски животни, което избирателно свързва и отстранява от тялото излишните мазнини.

Глюкомананът има свойството да набъбва в храносмилателния тракт, като придава трайно чувство на ситост и подобрява усвояването на храната.

Действието на протеина, който се извлича от обикновения бял боб, е свързано със забавяне на усвояването на захарите в тънките черва чрез временно възпрепятстване на ензимната активност, превръщаща скорбялата в захар.

Хромът е много важен микроелемент, подпомагащ естествената способност на организма да регулира обмяната на веществата и нивата на кръвната захар.

Начин на употреба: Приемайте по две капсули два пъти дневно с чаша вода.

Състав: екстракт от гарциния камбоджа, хитозан (от ракообразни), глюкоманан, екстракт от бял боб, хром (хромиев хлорид), малтодекстрин, микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула

Капсули x 60

Допълнителна информация

Тегло 90 g