0 ×
Вашата количка е празна.

Коралов калций и витамин D3 – 60 капсули

24.60лв.

Код: Коралов калций и витамин D3 - 60 капсули Категории: , , Марка: Наличност: Изчерпан

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Описание

Кораловият калций съдържа сензационно високо количество лесно усвоим калций в пълноценна комбинация с всички необходими микро- и макроелементи (около 69!), ензими и аминокиселини, участващи в синтеза на различни хормони, костна субстанция и ДНК. Поради свойството му да регулира транспорта на калциевия йон в клетъчната мембрана и да възстановява нормалната възбудимост и проводимост в нервната и мускулната тъкан, лекарите от цял свят го прилагат успешно за допълнителна биоактивна корекция при редица хронични заболявания като артрит, диабет, епилепсия, кожни и злокачествени заболявания, множествена склероза, остеопороза, ревматизъм, сърдечно-съдови и храносмилателни проблеми и т. н.

Витамин D3 е всъщност прехормон, активирането на който се осъществява по няколко биохимични пътя в бъбреците и черния дроб. Има ключова роля в калциево-фосфорната обмяна и костното формиране и ремоделиране. Рецептори за витамин D се откриват върху клетките на имунната система, мозъка, половите жлези, сърцето и т. н. Това дава основание да се счита, че функцията на хормона е далеч по-широкообхватна. Недостигът му се асоциира с афективни разстройства, високо кръвно налягане, влошаване на паметта, множествена склероза, периодонтит, периферни съдови промени и много други нарушения.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула дневно с чаша вода.

Състав: коралов калций (калциев карбонат), витамин D3 (захароза, гума арабика, царевично нишесте, холекалциферол), средноверижни триглицериди (от кокосово и палмово масла), микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула

Капсули х 60

Допълнителна информация

Тегло 80 g