0 ×
Вашата количка е празна.

Боралин-8

41.90лв.

Код: Боралин-8 Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

„Боралин“ е серия хранителни добавки на основата на билката бабини зъби (Tribulus Terrestris), създадени по рецептите на народния лечител Борис Николов.

Боралин-8 се прилага при бъбречни заболявания и подагра, висок холестерол, гонартрози и коксартрози, стеатоза на черния дроб. Подсладен със стевия (Stevia Rebaudiana).

Бъбречни заболявания и подагра

При камъни в бъбреците с калциев произход се постига постепенно намаляване на размера им и безболезнено изхвърляне. При подагра подобряването работата на бъбреците връща способността им да обработват пикочната киселина, а диуретичният ефект на бабини зъби спомага за изхвърлянето й от тялото.

Висок холестерол

Всички препарати от серията „Боралин“ имат свойството да изчистват холестероловите плаки и да нормализират нивото на триглицеридите в кръвта. Това се дължи на фуростаноловите сапонини, които са фармакологично най-важното вещество от състава на бабини зъби. Комбинацията с други билки засилва действието им спрямо широк кръг заболявания. Съответният номер Боралин се препоръчва според придружаващите оплаквания.

Гонартрози и коксартрози

Подобряването на кръвоснабдяването на хрущяла и „стопяването“ на ошипяванията в големите стави води до възстановяване на подвижността и намаляване на болките. При наднормено тегло в тези случаи е важно да се вземат мерки за отслабване.

Стеатоза на черния дроб

Нормализирането обмена на мазнините изчиства черния дроб, а общото засилване на кръвоснабдяването подпомага естествените самовъзстановителни способности на този орган.

Начин на употреба: Пълният курс с всеки от препаратите от серията „Боралин“ е четири опаковки по 500 мл. Всяка бутилка се приема по схема за 7 дни с приложената мерителна чашка. Правят се 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите се изпиват за два месеца. При необходимост пълният курс може да се повтори след два месеца пауза. Препоръчителната честота на профилактичен прием е един пълен курс веднъж годишно.

Състав: воден извлек на бабини зъби (80%), воден извлек на глухарче (20%), стевия

500 мл

Допълнителна информация

Тегло 600 g