0 ×
Вашата количка е празна.

Боралин-5

41.90лв.

Код: Боралин-5 Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

„Боралин“ е серия хранителни добавки на основата на билката бабини зъби (Tribulus Terrestris), създадени по рецептите на народния лечител Борис Николов.

Боралин-5 се прилага при висок холестерол, сърдечно-съдови заболявания извън острия период, тромбофлебит, хипертония. Подсладен със стевия (Stevia Rebaudiana).

Висок холестерол

Всички препарати от серията „Боралин“ имат свойството да изчистват холестероловите плаки и да нормализират нивото на триглицеридите в кръвта. Това се дължи на фуростаноловите сапонини, които са фармакологично най-важното вещество от състава на бабини зъби. Комбинацията с други билки засилва действието им спрямо широк кръг заболявания. Съответният номер Боралин се препоръчва според придружаващите оплаквания.

Сърдечно-съдови заболявания

Подобряването на кръвоснабдяването на сърдечния мускул и снижаването на риска от образуване на тромби са решаващи при лечението на голям брой сърдечно-съдови заболявания. Поради мощното въздействие на Боралин-5, не се препоръчва прилагането му в острия период, непосредствено след прекаран инфаркт на миокарда. Употребата му е уместна, заедно с предписаните лекарства, когато лекуващият лекар прецени, че състоянието на пациента е стабилизирано.

Тромбофлебит

В случаите на затруднено кръвоснабдяване на крайниците пациенти съобщават за намаляване и дори изчезване на болките, изтръпването и характерната „студенина“. При разширени вени не се очаква видимо прибиране на вената.

Хипертония

В случаите на повишено кръвно налягане без установен произход се прилага препаратът Боралин-5. Ако има данни, че основен фактор на хипертонията е депресивно състояние или стрес, се препоръчва курс с Боралин-4. Поради съдържанието на екстракт от жълт кантарион, Боралин-4 не се прилага в комбинация с антидепресанти. Ако причина за хипертонията е бъбречно или чернодробно заболяване, най-подходящ е Боралин-8.

Начин на употреба: Пълният курс с всеки от препаратите от серията „Боралин“ е четири опаковки по 500 мл. Всяка бутилка се приема по схема за 7 дни с приложената мерителна чашка. Правят се 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите се изпиват за два месеца. При необходимост пълният курс може да се повтори след два месеца пауза. Препоръчителната честота на профилактичен прием е един пълен курс веднъж годишно.

Състав: воден извлек на бабини зъби (80%), воден извлек на глог (10%), воден извлек на магарешки бодил (10%), стевия

500 мл

Допълнителна информация

Тегло 600 g