0 ×
Вашата количка е празна.

Аспержи и коприва – 60 капсули

21.80лв.

Код: Аспержи и коприва - 60 капсули Категории: , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Аспержите съдържат разнообразни хранителни вещества и редки биоактивни субстанции – антиоксиданти, витамини (A, B), минерали (желязо, калий, калций, натрий, селен, фосфор), изофлавони и други растителни естрогени, летливи ароматни съединения и сапонини.

„Благородният зеленчук“ забавя процесите на стареене и предпазва клетките от увреждане. Регулира бъбречната функция, благодарение на взаимодействието на елемента калий със специфичната субстанция аспарагин. Оказва благоприятен ефект върху дихателната система и черния дроб. Има подчертано детоксикиращо и диуретично действие – прочиства организма от отрови и шлаки и отнема излишната вода, като подобрява състоянието на хронично болните.

Копривата е известна със своите кръвопречистващи и кръвоспиращи свойства. Високото съдържание на витамин C и желязо подобрява кръвотворната функция и увеличава хемоглобина. Богатият набор от биологично активни вещества предопределя използването й (под формата на запарка, сок или в сухо състояние) като ефективно средство за лечение на бъбреците, жлъчката и черния дроб, както и за общо укрепване на имунитета и тонуса на организма.

Въз основа на това, капсулите с аспержи и коприва се препоръчват при наднормено тегло и общо прочистване на организма, проблеми с белия дроб, бъбреците и хронични възпалителни процеси, както и за подобряване състоянието на кожата.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула два пъти дневно с повече вода.

Състав: екстракт от аспержи, екстракт от коприва, малтодекстрин, микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула

Капсули х 60, 350 мг

Допълнителна информация

Тегло 90 g