0 ×
Вашата количка е празна.

Шийтаке и майтаке – 60 капсули

43.80лв.

Код: Шийтаке и майтаке - 60 капсули Категории: , , , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Гъбите шийтаке и майтаке съдържат бета-глюкан – ключов полизахарид с доказани полезни качества. Действат като адаптоген и имуностимулатор и допринасят за възстановяване нормалните функции на всички органи и системи в тялото.

Екстрактът от шийтаке забавя процесите на стареене, увеличава на енергията, ускорява възстановяването след боледуване. Естествен антибиотик с противовирусни и противоракови свойства. Използва се за лечение на респираторни и чернодробни заболявания, както и като съпътстващо средство при лъче- и химиотерапия. Намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания, поддържа холестерола в нормални граници, понижава кръвното налягане.

Екстрактът от майтаке има силно противовъзпалително действие и инхибира провъзпалителните ензими СОХ-1 и СОХ-2, предизвикващи едни от най-тежките заболявания. Използва се успешно при висок холестерол, диабет, затлъстяване (включително на черния дроб), хепатит и хипертензия (повишено хидростатично налягане в кръвоносни съдове, кухини или кухи органи), като дава добри резултати и при атеросклероза, остеопороза, СПИН, стомашно-чревни и хормонозависими заболявания и различни видове рак (рак на гърдата, рак на дебелото черво, рак на пикочния мехур). Бета-глюканите в него активират дейността на макрофагите – белите кръвни клетки, които поглъщат и унищожават различни патогени и туморни клетки. Макрофагите на свой ред активират други компоненти на имунната система, включително Т-клетките (Т-лимфоцити), важни за клетъчния имунитет.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула 1-2 пъти дневно по време на хранене.

Състав: екстракт от майтаке (30% бета глюкан), екстракт от шийтаке (10% бета глюкан), целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, растителна (модифицирана) целулоза

Капсули x 60, 250 мг

Допълнителна информация

Тегло 80 g