0 ×
Вашата количка е празна.

Чисто рициново масло

8.55лв.

Код: Чисто рициново масло Категории: , , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), подходящо за козметична употреба. Отличава се с гъста и лепкава текстура и продължителен срок на годност. Тъй като се абсорбира бавно от кожата, е особено подходящо за суха и зряла, както и за склонна към раздразнение кожа.

Смята се, че при продължителна употреба възвръща еластичността и свежестта на кожата и спомага за омекотяване на мимическите бръчки. Най-популярното му приложение е за заздравяване на косата, спиране на косопада, уплътняване на веждите и миглите и стимулиране на растежа им.

Начин на употреба: За стимулиране растежа на веждите, миглите и косата използвайте до 30% в смес с други базови масла (бадем, жожоба, кайсия). За почистващи смеси използайте до 60%, за кремове – до 10%. Може да се смесва с балсам за суха коса. Придава блясък на балсами за устни.

INCI: RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL

250 мл

Допълнителна информация

Тегло 300 g