0 ×
Вашата количка е празна.

Червена боровинка – 60 капсули

31.20лв.

Код: Червена боровинка - 60 капсули Категории: , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Червената боровинка е един от най-добрите природни антиоксиданти с високо съдържание на биофлавоноиди. Антоцианидите, които се съдържат в нея, понижават кръвното налягане, предпазват от образуването на тромби и подобряват кръвоснабдяването на нервната система.

Червената боровинка поддържа еластичността на стените на червените кръвни клетки и им позволява по-лесно да преминават през капилярите. Тя е надежден помощник за предотвратяване на възпалението на пикочния мехур (цистит), което има склонност към периодични обостряния и създава продължителен дискомфорт. Това се дължи на способността й да възпрепятства залавянето на причинителя на цистита – Escherichia coli (в над 90% от случаите) върху стените на пикочните пътища, като по този начин преустановява възможността за провокиране на възпалителен процес. Антиоксидантните и противовъзпалителните свойства на червената боровинка облекчават болката, помагат за скъсяване на периода на остро възпаление и пречат на хронифицирането на процеса.

Латинката има силно антибиотично за дихателните и уринарните пътища действие. Съдържащият се в билката тропеолин засилва сърдечната дейност и разширява кръвоносните съдове на сърцето.

Мечото грозде е отлично средство срещу бъбречни и пикочни инфекции. Съдържа арбутин, който има антимикробен и диуретичен ефект.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула два пъти дневно с чаша вода.

Състав: екстракт от американска червена боровинка, латинка на прах, екстракт от горска червена боровинка, цинк (цинков глюконат), мечо грозде на прах, витамин B2 (рибофлавин), малтодекстрин, средноверижни триглицериди (от кокосово и палмово масла), растителна целулозна капсула

Капсули x 60

Допълнителна информация

Тегло 90 g