0 ×
Вашата количка е празна.

Топевид – 30 капсули

34.00лв.

Код: Топевид - 30 капсули Категории: , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Топевид е комплекс от антиоксидантна защита, която включва пикногенол, коензим Q10 и селен – три доказано активни съставки, въздействащи кумулативно. Защитава клетките от оксидативен стрес и подпомага ставите, сърдечно-съдовата система, тонуса и т. н.

Пикногенол е уникален екстракт от кората на борове, растящи в Югозападна Франция. Известен антиоксидант, който защитава клетките от увреждане, причинено от свободните радикали, създадени както от нашия собствен метаболизъм, така и от фактори на околната среда като замърсяване на въздуха, излагане на UV радиация, тютюнопушене и т. н.

Коензим Q10 е ензим, който е от жизненоважно значение за производството на клетъчна енергия и оптималното функциониране на клетките, като същевременно е и катализатор на някои биохимични процеси. Ефективно защитава клетките на кожата срещу ултравиолетовите лъчи, забавя процесите на стареене, повишава имунната система, подкрепя мозъчната дейност, помага при сърдечно-съдови заболявания. Коензим Q10 се произвежда чрез ферментация, с помощта на дрожди.

Селенът е основен микроелемент с антиоксидантно действие, който осигурява нормалното функциониране на имунната система и щитовидната жлеза, поддържа здрави коса и нокти и подобрява сперматогенезата.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули дневно по време на или след хранене.

Състав: пикногенол, коензим Q10, селен, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, желатин

Капсули x 30

Допълнителна информация

Тегло 80 g