0 ×
Вашата количка е празна.

Студено пресовано кайсиево масло – 250 мл

29.60лв.

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Кайсиевото масло е богато на мастноразтворимите витамини A и E и незаменимите омега-6 и омега-9 мастни киселини, както и на витамините B15 (пангамова киселина) и B17 (амигдалин или лаетрил).

Витамин В15 е класифициран в групата на В-витамините поради факта, че се синтезира вследствие консумацията на продукти, богати на този комплекс. Предпазва от затлъстяване на черния дроб, стимулира дейността на надбъбречните жлези и хипофизата и ускорява процесите на детоксикация. Използва се за профилактика на алергии, артрит, аутизъм, диабет и хипогликемия, дихателни и сърдечно-съдови проблеми и преждевременно стареене.

Витамин В17 се счита за ефективно средство за лечение на рака. Състои се от една част бензалдехид, една част цианид и две части глюкоза. Освобождаването на цианида става само с помощта на ензима бета-глюкозид, който присъства в минимални количества в организма, но се съдържа почти 100 пъти повече в злокачествените тумори. Следователно цианидът се освобождава само в раковите участъци и унищожава само раковите клетки, без да засяга здравите такива.

Освен това кайсиевото масло е идеално козметично средство. Има регенериращ и хидратиращ ефект върху кожата (особено подходящо е за зряла и суха кожа), заздравява ноктите и подхранва косата.

Начин на употреба: Приемайте по 1-3 ч. л. дневно, добавени към салати, смутита и топли (не горещи!) ястия.

Състав: 100% студено пресовано кайсиево масло

250 мл

Допълнителна информация

Тегло 500 g