0 ×
Вашата количка е празна.

Самбукус оригинал – сироп

17.90лв.

Код: Самбукус оригинал - сироп Категории: , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Вкусен сироп от черен бъз, който допринася за нормалното функциониране на дихателната и имунната системи, както и за поддържането на защитните сили на организма. Ефикасно средство при бактериални и вирусни инфекции, възпаление на сливиците, грип, кашлица, обикновена настинка, проблеми със синусите и т. н. Притежава отлични антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, благодарение на високото съдържание на антоцианини. Подпомага процесите на детоксикация, предпазва сърдечно-съдовата система, укрепва жизнения тонус.

Екстрактът от черен бъз BioActives® в Самбукус оригинал се получава посредством иновативна технология, при която ценните вещества от растението се отделят механично, без употребата на разтворители и други химикали. Това е патентован процес на извличане, известен като холистична мембранна екстракция, при който се извличат ценните компоненти от всички части на плода, за да може екстрактът в крайния продукт да е максимално хранителен.

Начин на употреба:

За възрастни: Приемайте по две ч. л. (10 мл) веднъж дневно (за ежедневна употреба) и по две ч. л. (10 мл) четири пъти дневно (за интензивна употреба).
За деца над 7 години: Приемайте по една ч. л. (5 мл) веднъж дневно (за ежедневна употреба) и по една ч. л. (5 мл) три пъти дневно (за интензивна употреба).

Състав: екстракт от черен бъз (плод), фруктоза, пречистена вода, глицерин, малиева киселина, натурални аромати

120 мл

Допълнителна информация

Тегло 150 g