0 ×
Вашата количка е празна.

Псилиум ПроБио

14.30лв.

Код: Псилиум ПроБио Категории: , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Псилиум (люспи от семена на индийски живовляк) представлява естествени влакна (фибри), добити от растението Plantago ovata. Отлично средство при запек и проблеми със стомаха и червата. Нормализира работата на храносмилателния тракт, подобрява метаболизма и състоянието на чревната флора, регулира нивата на кръвната захар и холестерола. Почиства стените на дебелото черво и спомага за извеждането на токсините от организма. Улеснява изхождането, предотвратявайки образуването на хемороиди.

Инулинът е естествен полизахарид, който има редица ползи за здравето. Подобрява липидната обмяна на веществата (триглицериди, фосфолипиди и холестерол) и предпазва от сърдечно-съдови заболявания, като същевременно облекчава симптомите при вече настъпили такива. Активира цялостната работа на кръвоносната система и ускорява разграждането на артериални плаки и непреработена храна.

За разлика от млечно-киселите бактерии от рода Lactobacillus, пробиотичните бактерии Bacillus coagulans безпроблемно оцеляват в киселинната стомашна среда. Действат благоприятно при състояния като болест на Крон и колит, намаляват количеството на вредните бактерии в червата, подобряват храносмилането. Подходящи са и за хора, които често страдат от диария или употребяват антибиотици.

Начин на употреба:

За възрастни: Приемайте по 2 ч. л. дневно, разбъркани в кисело мляко, сок или друга течност. Консумирайте веднага.
За деца над 6 години: Максималната дневна доза за деца е 1 ч. л. дневно, разбъркана в кисело мляко, сок или друга течност. Консумира се веднага.

Състав: люспи от семена на индийски живовляк, инулин (от цикория), пробиотични бактерии (Bacillus coagulans)

150 г

Допълнителна информация

Тегло 150 g