0 ×
Вашата количка е празна.

Прах Комаров

70.00лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Описание

Описание: Прах Комаров се препоръчва като допълнителен източник на пробиотични микроорганизми, диетични фибри, витамини (A, B1, B2, B6, B9, B12, биотин, пантотенова киселина), макроелементи (калий, калций, магнезий, фосфор), микроелементи (желязо, манган, мед, молибден, селен, цинк), ненаситени мастни киселини (арахидонова, линоленова, линолова).

Действие: Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus subtilis и Spirulina, които се размножават най-вече в дебелото черво и произвеждат целулозолитични, протеолитични и амилолитични ензими, бацитрацин и биологично активни вещества, които потискат растежа и развитието на патогенна и условно патогенна микрофлора. Вследствие на това, микробиалният състав на чревната флора се трансформира до съответната еволюционна норма – стените на червата се почистват от несмилаеми хранителни остатъци, като се насърчават процесите на детоксикация и усвояване на биологично активни и хранителни вещества. Прах Комаров подобрява храносмилането, метаболизма и абсорбцията на макро- и микронутриенти в стомашно-чревния тракт, като същевременно стимулира синтеза на ендогенни интерферони за оптимално функциониране на имунната система.

Начин на употреба: Приемайте перорално, в съответствие с индивидуалното си състояние и здравен статус. Препоръчителната доза за здрави хора е не по-малко от 2-3 сашета дневно в продължение на 10 дни. В случай на заболяване дозата следва да се увеличи на 7-10 сашета дневно в продължение на 10 дни.

Състав: пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis рекомбинантен щам VKPM B-10641 (DSM 24613) и ексципиенти пшенични трици, натриев хлорид, синьо-зелени водорасли Spirulina, лимонена киселина

Сашета: 40 x 2.5 г

Допълнителна информация

Тегло 110 g