0 ×
Вашата количка е празна.

Моринга екстра – 60 капсули

20.80лв.

Код: Моринга екстра - 90 капсули Категории: , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Най-важните хранителни вещества, необходими на човек, страдащ от високо кръвно налягане, са калий, калций, магнезий, цинк и витамин Е. Моринга съдържа всички тези хранителни вещества, както и витамин С, който допринася за производството в тялото на азотен оксид – съединение от решаващо значение за нормалното функциониране на кръвоносните съдове. Колкото е по-добра работата на кръвоносните съдове, толкова е по-нисък рискът от хипертония.

Съдържанието на калий в моринга е 15 пъти повече в сравнение с банана. Това е висока калиева тенденция за намаляване на съдържанието на натрий.

Калцият е необходим за отпускане и свиване на гладката мускулатура. Повишената му консумация може да има пряк ефект върху кръвоносните съдове.

Магнезият също е от полза на страдащите от хипертония, тъй като допринася за релаксацията на гладката мускулатура на кръвоносните съдове. Моринга съдържа магнезий, заедно с цинк и витамин Е, които спомагат за намаляване на кръвното налягане.

Моринга е „завод за фитонутриенти“. Съдържа 46 вида антиоксиданти, 36 вида противовъзпалителни съединения и повече от 92 хранителни вещества. Често я наричат „растението чудо“ и се смята за една от най-полезните билки на Земята. Впечатляващ е наборът от приложението й за медицински цели, както и високата хранителна стойност.

Моринга е естествен източник на аминокиселини (18 от общо 20), витамини, минерали, протеини и различни феноли. Благоприятства нормалния тонус на организма и функциите на сърдечно-съдовата и храносмилателната системи. Притежава ясно изразени детоксикиращи свойства, благодарение на влизащия в състава й хлорофил. Няма странични ефекти и може да се приема както от възрастни, така и от малки деца.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули два пъти дневно след хранене.

Състав: екстракт от моринга (10:1), микрокристална целулоза, силициев диоксид, желатин

Капсули х 60, 500 мг

Допълнителна информация

Тегло 110 g