0 ×
Вашата количка е празна.

Мелатонин с магнезий – 60 таблетки

22.40лв.

Код: Мелатонин с магнезий - 60 таблетки Категории: , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Мелатонин и магнезий под формата на дъвчащи таблетки с вкус на шоколад. Регулират нормалния биологичен ритъм на организма и скъсяват времето за заспиване. Поддържат възстановителната фаза на съня и подобряват неговото качество и продължителност. Намаляват умората през деня в резултат на недоспиването.

Пониженото производство на мелатонин в организма може да се дължи на фактори като напрегнато ежедневие, напредване на възрастта, работа на смени, чести пътувания на далечни разстояния. Дефицитът на мелатонин води до безсъние, което провокира нарушения в имунната и нервната системи, хормонален дисбаланс и други здравословни проблеми.

Комбинацията от мелатонин и магнезий преодолява безсънието по безопасен и естествен начин. Не води до привикване и е подходяща за продължителна употреба.

Начин на употреба: Приемайте по една таблетка вечер преди лягане.

Състав: мелатонин (неживотински източник), магнезиев цитрат, ксилитол, микрокристална целулоза, хидроксипропил целулоза, алкализирано какао на прах*, стеаринова киселина, натурален аромат (шоколад), растителен магнезиев стеарат

* = от биологично земеделие

Таблетки х 60, 10 мг/150 мг

Допълнителна информация

Тегло 90 g