0 ×
Вашата количка е празна.

Мед – капки

14.00лв.

Код: Мед - капки Категории: , Марка: Наличност: Изчерпан

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Описание

Медта (Cu) е незаменим минерал за биохимичните функции на живите организми. Богатата на мед диета съдейства за образуването на червените кръвни клетки, хемоглобина и костната тъкан, при формирането на съединителната тъкан – колаген и еластин за здрава и еластична кожа.

Притежава противовъзпалителни и антисептични свойства. Повишава активността на инсулина, отговаря за естествения цвят на косата и се бори с побеляването. Участва в производството на енергия (АТФ), придаването на вкусова сетивност, оцветяването на кожата и заздравяването на рани. Необходима е за поддържането на здравето на ставите и нервните клетки и използването на желязото в организма. Съществена част е от антиоксидантния ензим супероксид дисмутаза (СОД).

Недостигът на мед може да предизвика сърдечни аритмии, понижаване нивата на добрия холестерол (HDL), повишаване нивата на маз­нините в кръвта, побеляване на косата, плешивост, обща сла­бост, нарушения в дейността на нервната система, нарушена дихателна функция, едема, диария, деминерализация на костната тъкан и остеопороза, възпа­ления на кожата, анемия, аневризма на аортата и съдовете на главния мозък.

Начин на употреба: Приемайте по 5-10 капки дневно, разтворени в чаша вода, в продължение на 1-2 месеца.

Състав: меден глюконат (1.44%), дестилирана вода

10 мл

Допълнителна информация

Тегло 50 g