0 ×
Вашата количка е празна.

Масло от дива тихоокеанска сьомга – 90 дражета

23.80лв.

Код: Масло от дива тихоокеанска сьомга - 90 дражета Категории: , , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Маслото от дива тихоокеанска сьомга подпомага функционирането на сърдечно-съдовата система и допринася за нормалната концентрация на холестерола в кръвта. Оказва благоприятно въздействие върху сърдечния ритъм и кръвното налягане. Противодейства на възпалителните процеси в костите и ставите, облекчава хроничната болка и дискомфорта, намалява сковаността. Регулира дейността на централната нервна система и подобрява паметта и концентрацията. Възстановява психо-емоционалния баланс и намалява усещането за стрес. Увеличава жизнеността и енергията.

Маслото от дива тихоокеанска сьомга е естествено богато на астаксантин – мощен антиоксидант, открит в крила, микроводораслите, пъстървата, раците и ракообразните, скаридите, сьомгата.

Маслото от дива тихоокеанска сьомга на канадската компания Natural Factors е строго изследвано за наличието на химикали и тежки метали, за да се осигури възможно най-чист краен продукт.

Начин на употреба: Приемайте по четири дражета дневно (за понижаване на триглицеридите – по пет дражета дневно) по време на хранене.

Състав: ейкозапентаенова киселина (EPА) от масло от дива тихоокеанска сьомга, докозахексаенова киселина (DHА) от масло от дива тихоокеанска сьомга, омега-3 мастни киселини, желатин

Дражета x 90, 1000 мг

Допълнителна информация

Тегло 100 g