0 ×
Вашата количка е празна.

Магнезиев гел – 200 мл

10.80лв.

Код: Магнезиев гел - 200 мл Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Магнезият се среща в различни съединения в природата. Минералът е от особено значение за организма, тъй като участва в над 300 ензимни процеса.

Магнезиевият гел е ултрачистa, силно концентрирана форма на магнезиев хлорид. Той е едно от най-добрите средства за локално приложение и трансдермална терапия с магнезий. Уникалната му формула съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.

Zechstein Inside® е най-чистият натурален магнезиев хлорид в света.

Тъй като магнезиевият хлорид е естествена част от морската вода и лесно може да бъде извлечен от нея (популярен източник е Мъртво море), той може да бъде евтин, но винаги трябва да се проверява нивото на замърсяване. Мъртво море, или което и да е друго, вече не е чисто. Тежките метали (например живак), пластмасите, отпадъчните води и киселинните дъждове са само няколко примера за сериозни замърсители. Въпреки че тези продукти са били подложени на пречистване и филтриране, преди да стигнат до вас, те просто не могат да постигнат оригиналната чистота и енергийната стойност, която притежава магнезиевият хлорид Zechstein. Магнезиевата сол Zechstein, която е престояла 250 милиона години на дълбочина 1500 м под земната кора, не съдържа тежки метали и не е засегната от атмосферно или човешко замърсяване. Това наистина е най-висококачественият магнезиев хлорид, който съществува на нашата планета днес.

Начин на употреба: Нанесете върху кожата и масажирайте до пълно попиване. При необходимост разредете или отмийте с вода. За чувствителна кожа направете тест за поносимост.

Състав: магнезиев хлорид (31.7%), пречистена вода

200 мл

Допълнителна информация

Тегло 250 g