0 ×
Вашата количка е празна.

Магнезиеви кристали за вана

18.00лв.

Код: Магнезиеви кристали за вана Категории: , Марка: Наличност: Изчерпан

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Описание

Магнезият се среща в различни съединения в природата. Минералът е от особено значение за организма, тъй като участва в над 300 ензимни процеса.

Магнезиевите кристали за вана представляват ултрачист, силно концентриран магнезиев хлорид на кристали. Те са особено полезни, когато се разтворят във вода. Ползването на кристалите е сред най-ефективните начини за повишаване на нивата на магнезиевото съдържание в организма чрез трансдермално приложение.

Магнезиевите кристали за вана намаляват болката, отпускат мускулите, поддържат доброто състояние на кожата, мозъка, сърцето и изобщо на всички органи и системи, увеличават енергията.

Zechstein Inside® е най-чистият натурален магнезиев хлорид в света.

Тъй като магнезиевият хлорид е естествена част от морската вода и лесно може да бъде извлечен от нея (популярен източник е Мъртво море), той може да бъде евтин, но винаги трябва да се проверява нивото на замърсяване. Мъртво море, или което и да е друго, вече не е чисто. Тежките метали (например живак), пластмасите, отпадъчните води и киселинните дъждове са само няколко примера за сериозни замърсители. Въпреки че тези продукти са били подложени на пречистване и филтриране, преди да стигнат до вас, те просто не могат да постигнат оригиналната чистота и енергийната стойност, която притежава магнезиевият хлорид Zechstein. Магнезиевата сол Zechstein, която е престояла 250 милиона години на дълбочина 1500 м под земната кора, не съдържа тежки метали и не е засегната от атмосферно или човешко замърсяване. Това наистина е най-висококачественият магнезиев хлорид, който съществува на нашата планета днес.

Начин на употреба: Като начало добавете ½ чаша кристали във ваната или в леген с вода, след което се накиснете в продължение на минимум 20 минути. За оптимален резултат използвайте кристалите редовно, като постепенно можете да увеличавате дозата (до 2-3 чаши). При сериозно нарушаване на магнезиевите нива в организма се препоръчват 2-3 процедури седмично.

Забележка: За максимален ефект температурата на водата във ваната/легена трябва да бъде 38-40°С, но не и гореща. Твърде горещата вода насърчава отделянето, а не усвояването. При по-дълъг престой във ваната, количеството усвоен през кожата магнезий се увеличава.

Състав: магнезиев хлорид на кристали, минерали

400 г

Допълнителна информация

Тегло 500 g