0 ×
Вашата количка е празна.

Лактофлор Кидс за бебета и деца – 10 сашета

8.70лв.

Код: Лактофлор Кидс за бебета и деца - 10 сашета Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Лактофлор Кидс е пробиотичен продукт, специално разработен за бебета и малки деца. Съдържа 7 внимателно подбрани щама млечнокисели бактерии, като всеки от тях допринася за регулиране на стомашно-чревната флора и повишаване на имунитета. И най-важното – Лактофлор Кидс включва специалната за деца Bifidobacterium infantis.

Bifidobacterium infantis произвежда киселина, която възпрепятства развитието и колонизацията на патогенни микроорганзми и играе огромна роля за правилното функциониране на храносмилането и метаболизма на децата. Също така възстановява чревния баланс и помага в случаи на стомашен дискомфорт, подуване, запек, диария и газове, както и при синдрома на раздразненото дебело черво.

Лактофлор Кидс е обогатен с пребиотичен компонент – олигофруктоза. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.

Пробиотикът е подходящ за прием при:
– вирусни и бактериални инфекции;
– диария, вследствие на инфекция или антибиотично лечение;
– колики при бебета и малки деца;
– подуване на коремчето и газове;
– понижен имунитет при смяна на сезоните;
– пътуване.

Начин на употреба:

За деца под 2 години: Препоръчва се по едно саше дневно, разтворено във вода или мляко, по време на хранене.
За деца от 2 до 12 години: Препоръчва се по едно саше два пъти дневно, разтворено във вода или мляко, по време на хранене.

Състав: олигофруктоза, пробиотични микроорганизми – не по-малко от 1 милирад жизнеспособни млечнокисели бактерии от видовете Bifidobacterium spp. (Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Streptococcus thermophilus

Сашета x 10, 1 г

Допълнителна информация

Тегло 30 g