0 ×
Вашата количка е празна.

Конопено масло – 2.5% CBD

44.40лв.

Код: Конопено масло - 2.5% CBD Категории: , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Конопеното масло SANA HEMP е единственото CBD/CBDA масло, направено от 100% лиофилизиран сок от индустриален коноп, и включващо пълния спектър от канабиноиди и терпени. Не съдържа психотропни съединения (THC), но е богато на канабидиол (CBD) и канабидиолова киселина (CBDA), като нивата им варират във всяка партида. В състава му влизат още азотни съединения, алдехиди, алкани, алкохоли, аминокиселини, витамини, гликозиди, захари, кетони, пигменти, флавоноиди, хлорофил и т. н.

Канабидиолът е мощен антиоксидант, който спада към групата на фитоканабиноидите. Последните са растителни съединения, характерни за растенията от семейство Конопови, които отключват специфични рецептори в тялото, разположени в клетките на имунната система, органите и съединителната тъкан, и които влияят директно върху ендоканабиноидната система на организма. Основната роля на тази система е да поддържа хомеостазата (баланса) на тялото. Когато работи оптимално, тя е в състояние сама да произвежда тези канабиноиди (ендоканабиноиди) и да активира съответните рецептори, за да гарантира добрия синхрон между различните органи и системи. Когато е възпрепятствана обаче (поради високи нива на стрес, дехидратация, липса на движение и т. н.), е препоръчително канабиноидите да се внасят отвън (фитоканабиноиди). Част от заболяванията, които се повлияват благоприятно при прием на канабидиол, са амиотрофична латерална склероза, болест на Алцхаймер, болест на Хънтингтън, глиоми (глиални тумори), диабет, дистония, епилепсия, инконтиненция, множествена склероза, остеопороза, пруритус, ревматоиден артрит, синдром на Турет, сънна апнея, фибромиалгия, хепатит C, хипертония, храносмилателни проблеми, хронични болки, HIV и MRSA инфекции.

Продуктът отговаря на всички стандарти за качество на Европейския съюз и при правилна употреба не предизвиква странични ефекти.

Начин на употреба:

За деца над 8 години: Приемайте по една капка, поставена под езика, два пъти дневно, за предпочитане преди хранене.
За възрастни: Приемайте по три капки, поставени под езика, два пъти дневно, за предпочитане преди хранене.

Състав: масло от семена на коноп, екстракт от лиофилизиран сок от коноп, екстракт от коноп, масло от облепиха, етерично масло от семена на коноп, екстракт от розмарин

10 мл

Допълнителна информация

Тегло 30 g