0 ×
Вашата количка е празна.

Кламатски водорасли – 60 капсули

21.50лв.

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Съвременната наука за хранителните добавки нарича синьо-зелените микроводорасли АФА и спирулина „суперхрана“, идеална за изграждането и поддържането на оптимално здраве и самочувствие в новите условия на живот.

Водораслите АФА и спирулина са алкални, екологично чисти, концентрирани, лесно усвоими и непреработени, като същевременно зареждат клетките с коктейл от необходимите хранителни вещества и стабилизират електромагнитното биополе на клетъчните мембрани. Съдържат много витамини, минерали, ензими, есенциални мастни киселини (омега-3 и омега-6) и протеини.

Кламатските водорасли АФА са единствената природна храна, която чрез енергизиране на специфични структури в мозъка модулира и плавно възстановява баланса в психо-невро-ендокринно-имунната система (ПНЕИ) – комплексната адаптогенна система в човешкия организъм. Постигането на такъв енергиен баланс е необходимата основа както за поддържане състоянието на здраве, така и за подпомагане на лечението, независимо от конкретното физическо страдание.

Спирулина е ценен източник на рядката гама-линоленова киселина (GLA), а АФА – на невропептидни прекурсори, които възстановяват нарушения в резултат на хроничен стрес метаболитен баланс в нервните клетки. И двата вида водорасли притежават естествени антиоксиданти и множество фикопигменти с подчертани антиканцерогенни, имуномодулиращи и радиопротективни свойства, благодарение на които достоверно намаляват опасността от дегенеративни и злокачествени заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по две капсули два пъти дневно с чаша вода.

Състав: АФА на прах, спирулина на прах, калий (калиев бикарбонат), калций (калциев карбонат), магнезий (магнезиев карбонат), натрий (натриев бикарбонат), микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула

Капсули x 60, 240 мг

Допълнителна информация

Тегло 100 g