0 ×
Вашата количка е празна.

Екстракт от ехинацея – 90 капсули

14.90лв.

Код: Екстракт от ехинацея - 90 капсули Категории: , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Екстрактът от ехинацея действа благоприятно на дихателната и имунната системи. Облекчава симптомите при инфекции на горните дихателни пътища и намалява продължителността и тежестта на вирусните инфекции.

Екстрактът от ехинацея е гарантиран източник на три основни групи активни вещества:
– алкиламиди – предпазват тъканите на белите дробове от инфекции, като стимулират алвеоларните макрофаги;
– полизахариди – имат имуностимулиращо действие, което се изразява в активиране на фагоцитите срещу патогенни бактерии, вируси и гъбички;
– цикориева киселина и други производни на кафеената киселина – имат мощно антиоксидантно действие, което се изразява в предотвратяване проникването на патогените пред клетъчните мембрани.

Продуктът на канадската компания Natural Factors е с патентован метод на екстракция. Екстрактът е иззет по уникалната технология EnviroSimplex™, при която не се използват алкохол и солвенти, а прясната суровина се изсушава за кратко време под вакуум и много ниска температура в специализирано хранилище. Активните вещества се извличат във фармакологично активната си форма със запазено като в прясното растение съотношение, което отличава Echinamide® от други продукти с ехинацея.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула дневно за профилактика на имунната система. При наличие на вирусни симптоми увеличете дозата до 5 капсули дневно.

Състав: екстракт от ехинацея пурпурея Echinamide®* (2.9:1), слънчогледов лецитин, слънчогледово олио, жълт пчелен восък, желатин

* = от биологично земеделие

Капсули 90 x 250 мг

Допълнителна информация

Тегло 80 g