0 ×
Вашата количка е празна.

Диатомична пръст

16.00лв.

Код: Диатомична пръст Категории: , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Диатомичната пръст (известна още като диатомит или инфузорна пръст) представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се като утайка в езера и морета. Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в Ню Мексико, САЩ и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.

Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.

Отличителните качества на диатомичната пръст на Перма Гард са:
– заздравява кожата, косата, ноктите;
– заздравява костите, ставите, хрущялите;
– перфектен източник на биологично усвоим силиций (920 мг силициев диоксид на 1 г диатомична пръст);
– подобрява обмяната на веществата;
– помага за стройна фигура;
– прочиства организма от шлаки;
– прочиства храносмилателния тракт от паразити, тежки метали, токсини;
– с неутрално pH.

Силицият, който се съдържа в диатомичната пръст, е от изключително значение за организма. Той участва в процесите на образуване на костите (обуславя абсорбцията на калций) и съединителната тъкан (стимулира синтеза на колаген). Благоприятно повлиява състояния като атеросклероза (редуцира формирането на атеросклеротични плаки) и болест на Алцхаймер (приемът на силиций значително намалява алуминиевия товар в тялото). Подобрява цялостното състояние на имунната система.

Начин на употреба:

За възрастни: Започнете с прием сутрин на гладно на 1 ч. л. диатомична пръст, старателно разбъркана в чаша вода. Увеличавайте дозата постепенно, докато стигнете 2 с. л. диатомит на чаша вода.
За деца: Приемайте сутрин на гладно 1 ч. л. диатомична пръст, старателно разбъркана в чаша вода.

Състав: 100% диатомична пръст

250 г

Допълнителна информация

Тегло 250 g