0 ×
Вашата количка е празна.

ДиабеМед®

59.00лв.

Код: ДиабеМед® Категории: , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

ДиабеМед® е иновативна протеинова формула за диабетици. Представлява комбинация от две основни съставки – бутирична киселина и хидролизиран суроватъчен протеин изолат, които доказано облекчават симптомите при диабет и предиабет. Към момента не съществува друг продукт на световния пазар, който да съдържа тези две съставки заедно.

Бутиричната киселина играе важна роля за чревната микрофлора, като подсилва епителната защитна бариера и предпазва клетките от оксидативен стрес, оказвайки благоприятен ефект върху различни патологии като инсулинова резистентност, исхемичен инсулт, хемоглобинопатии, хиперхолестеролемия и т. н.

Хидролизираният суроватъчен протеин изолат е най-чистата форма на суроватъчен протеин. Съдържа по-малко мазнини и холестерол и повече биоактивни съединения, както и въглехидрати под формата на лактоза. Освен това се усвоява значително по-бързо и лесно, поради което е предпочитан и от спортисти на хранителен режим с ниско съдържание на въглехидрати, съчетан с интензивни тренировки.

Забележка: Продуктът има специфична миризма, поради съдържанието на бутирична киселина!

Начин на употреба: Приемайте по една мерителна лъжичка (30 г), разтворена в 150-220 мл вода, два пъти дневно.

Състав: хидролизиран суроватъчен протеин изолат, ксилитол (0.1%), бутирична киселина, соев лецитин (0.1%)

450 г

Допълнителна информация

Тегло 480 g