0 ×
Вашата количка е празна.

Гел за крака Биосептин

8.00лв.

Код: Гел за крака Биосептин Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Описание: Гел за крака Биосептин е предназначен за подобряване състоянието на кожата на краката (суха или мазна, здрава или заболяла) и ноктите.

Действие: Гел за крака Биосептин трайно премахва характерната неприятна миризма на краката, отстранява мъртвите и вроговени кожни клетки, лекува съществуващите и предотвратява появата на нови кожни напуквания.

Начин на употреба:
За премахване на характерната неприятна миризма на краката използвайте 1-2 пъти седмично.
За отстраняване на мъртвите и вроговени кожни клетки, както и при кожни напуквания, използвайте поне 1-2 пъти седмично (вечер преди лягане) след предварителен пилинг на кожата на краката. Накиснете краката си в топла вода, за да омекотите загрубялата кожа, след което с помощта на пемза изпилете външния кератинов слой. Това ще позволи на активните съставки да навлязат по-бързо и да действат по-ефективно. За още по-добър резултат втривайте гела с нежни масажни движения.
В случай на гъбично заболяване (онихомикоза) засегнатата област следва постоянно да бъде покрита с гела до пълно изчезване на симптомите.
Само за външна употреба. Може да се прилага без възрастови ограничения.

Състав: дестилирана вода, царевичен екстракт, ферментирал с Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10642 (DSM 24614) и Bacillus amyloliquefaciens щам VKPM B-10643 (DSM 24615), агар-агар, етилов алкохол, екстракт от сибирска ела

60 мл

Допълнителна информация

Тегло 90 g