0 ×
Вашата количка е празна.

Ветом 1.1 – 50 капсули

36.00лв.

Код: Ветом 1.1 - 50 капсули Категории: , , , , Марка: Наличност: Изчерпан

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Описание

Описание: Ветом 1.1 се препоръчва като биологично активна хранителна добавка – допълнителен източник на пробиотични микроорганизми за подобряване функциите на стомашно-чревния тракт и за възстановяване на чревната микрофлора.

Действие: Лечебният ефект настъпва, благодарение на свойствата на Bacillus subtilis, които се размножават най-вече в дебелото черво и произвеждат целулозолитични, протеолитични и амилолитични ензими, човешки левкоцитен интерферон алфа-2, бацитрацин, потискащ растежа и развитието на патогенна и условно патогенна микрофлора, други биологично активни вещества. Вследствие на това, микробиалният състав на чревната флора се трансформира до съответната еволюционна норма – стените на червата се почистват от несмилаеми хранителни остатъци, като се насърчават процесите на детоксикация и усвояване на биологично активни и хранителни вещества. Ветом 1.1 подобрява храносмилането, метаболизма и абсорбцията на макро- и микронутриенти в стомашно-чревния тракт.

Допълнителна информация: Ветом 1.1, Ветом 2, Ветом 3 и Ветом 4 имат еднакви механизми на действие, но съдържат различни микроорганизми като активни агенти, които се заселват в различните чревни отдели и произвеждат широк набор от биологично активни вещества. Следователно и крайните ефекти от дейността на тези микроорганизми са различни. За да извлечете максимум ползи за здравето и да изберете най-подходящия препарат за вашите нужди, е препоръчително да изпробвате всеки продукт от серията Ветом поотделно.

Начин на употреба:

За профилактика: Приемайте по 4-6 капсули дневно в продължение на 10 дни, по време на или след хранене, с малко количество вода, сок или чай.

За лечение: Приемайте по 7-10 капсули дневно в продължение на 10 дни, по време на или след хранене, с малко количество вода, сок или чай.

Състав: царевичен екстракт, картофено нишесте, захароза (захар на прах), изсушена култура от пробиотични микроорганизми Bacillus subtilis рекомбинантен щам VKPM B-10641 (DSM 24613) 1 x 10 9 CFU/g, желатин

Капсули x 50, 330 мг

Допълнителна информация

Тегло 110 g