0 ×
Вашата количка е празна.

Боралин-4

41.90лв.

Код: Боралин-4 Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

„Боралин“ е серия хранителни добавки на основата на билката бабини зъби (Tribulus Terrestris), създадени по рецептите на народния лечител Борис Николов.

Боралин-4 се прилага при безплодие, висок холестерол, гръбначни заболявания, импотентност и простатити, мастопатия, неврологични заболявания, остеопороза, ошипявания, стабилизирани слединсултни състояния, стомашни проблеми. Подсладен със стевия (Stevia Rebaudiana).

Безплодие

Ако причината за безплодието е хормонална, Боралин може да помогне. Пие се в седмицата преди цикъла. При настъпило оплождане, приемът на Боралин следва веднага да се прекрати. При мъжете се подобряват потентността и спермогенезата.

Висок холестерол

Всички препарати от серията „Боралин“ имат свойството да изчистват холестероловите плаки и да нормализират нивото на триглицеридите в кръвта. Това се дължи на фуростаноловите сапонини, които са фармакологично най-важното вещество от състава на бабини зъби. Комбинацията с други билки засилва действието им спрямо широк кръг заболявания. Съответният номер Боралин се препоръчва според придружаващите оплаквания. При отсъствие на такива, терапията се провежда с Боралин-4.

Гръбначни заболявания

Свойствата на Боралин-4 да възстановява кръвоснабдяването и да премахва ошипяванията облекчават повечето дегенеративни гръбначни заболявания. При дискова херния например, постепенно се възстановява хрущялно-съединителната тъканна пластинка, свързваща прешлените на гръбнака.

Импотентност и увеличена простата

Общото стимулиране на кръвообращението влияе на качеството и продължителността на ерекцията. Боралин-4 нормализира размерите на простатната жлеза и премахва симптомите на затруднено уриниране. Ако проблемът е комбиниран с бъбречно заболяване, се прилага Боралин-8.

Мастопатия

Според лечителя Николов, най-честата причина за образуване на болезнени бучки в млечните жлези са нарушения в мастния обмен. В подобни случаи Боралин-4 се прилага в седмицата преди цикъла.

Неврологични заболявания

Боралин-4 притежава мощно детоксикиращо и противовъзпалително действие, особено ценни при ишиас, неврит, плексит, полиневрит, радикулит и т. н.

Остеопороза

Боралин подобрява кръвоснабдяването на жлезите с вътрешна секреция, което води до нормализиране нивата на хормоните, отговорни за усвояването на калция. Приемът се съчетава с храни и хранителни добавки, богати на витамини C и D и калций.

Ошипявания

Според лечителя Николов, в повечето случаи шиповете са не костни, а холестеролови образувания. Боралин прави процеса на образуването им обратим. В случаите на ошипявания по гръбначния стълб се прилага курс с Боралин-4. При поражения в ставите на крайниците се препоръчва Боралин-8.

Стабилизирани слединсултни състояния

Комбинацията от бабини зъби и жълт кантарион е особено подходяща за преодоляване последствията след прекаран мозъчен инсулт и намаляване риска от следващ. Поради силното действие на препарата, не се прилага в острия период.

Стомашни проблеми

Общото засилване на кръвообращението в организма нормализира работата на стомашно-чревния тракт, подобрява секрецията, успокоява възпаленията. Пациенти съобщават за облекчение при колит и язва. Приема се 15 минути преди хранене.

Начин на употреба: Пълният курс с всеки от препаратите от серията „Боралин“ е четири опаковки по 500 мл. Всяка бутилка се приема по схема за 7 дни с приложената мерителна чашка. Правят се 10 дни почивка и се започва следващата, по същата схема. Така четирите се изпиват за два месеца. При необходимост пълният курс може да се повтори не по-рано от един месец пауза. Препоръчителната честота на профилактичен прием е един пълен курс веднъж годишно.

Състав: воден извлек на бабини зъби (80%), воден извлек на жълт кантарион (20%), стевия

500 мл

Допълнителна информация

Тегло 600 g