0 ×
Вашата количка е празна.

Билков лосион Микодет

8.50лв.

Код: Билков лосион Микодет Категории: , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Комбинацията от етерични масла и хвойнов катран в Микодет съдържа широка гама от биологично активни вещeства, които притежават изразено дезинфекциращо и противогъбично действие, както и широкоспектърно противомикробно действие. Облекчава сърбежа, премахва неприятната миризма на краката, укрепва здравето на кожата и ноктите.

Препоръчва се при гъбични заболявания на кожата и ноктите на краката, някои форми на брадавици, екземи и лишеи (включително разноцветен лишей), трихофития и други кожни микотични заболявания.

Начин на употреба: Третирайте засегнатите кожни участъци два пъти дневно с помощта на памучен тампон, като ги оставите да изсъхнат. При засягане на ноктите лечението е минимум два месеца. При третиране на гъбички и екзематозни процеси върху по-нежни кожни участъци се препоръчва разреждане в съотношение 1:3 или 1:5.

Състав: водно-етанолов разтвор (етанол 50% об.) на глицерин, етерично масло от чаено дърво, етерично масло от карамфил, етерично масло от лавандула, етерично масло от мащерка, етерично масло от вратига, хвойнов катран

100 мл

Допълнителна информация

Тегло 130 g