0 ×
Вашата количка е празна.

Билков крем Генерофит

8.70лв.

Код: Билков крем Генерофит Категории: , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Съдържащите се в крема натурални извлеци от живовляк, невен и роза са богати на биологично активни вещества, които ускоряват възстановителните процеси в кожата и меките тъкани. Вложените етерични масла (от иланг-иланг, лавандула, лайка, мента и чаено дърво) взаимно усилват активността си и действат антибактериално, обезболяващо, противогъбично и противосърбежно. Бадемовото масло и маслото от пшеничен зародиш съдържат витамин Е, есенциални мастни киселини и други полезни за подобряване общото състояние на кожата вещества.

Препоръчва се при изгаряния, напуквания, рани (включително от залежавания), ухапвания от насекоми, херпеси и т. н., както и за поддържане на кожата на лицето и тялото.

Начин на употреба: Третирайте желаните кожни участъци чрез леко намазване 1-3 пъти дневно. Не измивайте/избърсвайте намазаните участъци поне за час. Ако съчетавате с билкови или други бани, нанасяйте след тях (особено вечер преди лягане).

Състав: конкрет от живовляк, конкрет от невен, конкрет от роза, етерично масло от иланг-иланг, етерично масло от лавандула, етерично масло от лайка, етерично масло от мента, етерично масло от чаено дърво, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, медицински вазелин

35 мл

Допълнителна информация

Тегло 50 g