0 ×
Вашата количка е празна.

Билкова програма за детоксикация Тисилин Клийнс – 150 капсули

104.90лв.

Код: Билкова програма за детоксикация Тисилин Клийнс - 158 капсули Категории: , , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Балансирана 15-дневна програма за цялостна детоксикация на организма, разделена на три фази, прилагането на които е паралелно, със синергично действие на компонентите в тях. Подходяща е за профилактика както на здрави хора, така и на хора с различни метаболитни, стомашно-чревни и чернодробни заболявания. Съставът е изцяло натурален и нетоксичен. Отделните фази на Тисилин® Клийнс са:
– фаза I – цялостна детоксикация;
– фаза II – смес от 6 вида фибри;
– фаза III – пречистване на храносмилателния тракт с билки.

Фаза I активира естествените механизми на детоксикация на всички вътрешни органи. Има три основни компонента – за кожата, кръвоносната система и лимфата, за отделителната система, за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчката. Извежда токсичните натрупвания от вътрешните органи и ги насочва към бъбреците за елиминиране или към червата, където се неутрализират от фибрите във фаза II.

Фаза II регулира моториката на червата и обема на изпражненията. Улавя токсините, отделени в червата под действието на фаза I, задържа ги абсорбирани и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма.

Фаза III, т. нар. „билкова метла“, има важната задача да изведе бързо от организма уловените през фаза II токсични натрупвания, така че да не се задържат в червата и да не предизвикват нежелани ефекти.

Билковата програма за детоксикация Тисилин® Клийнс е високоефективно и надеждно средство за профилактика на редица здравни проблеми, пораждани от ежедневното натрупване на отпадни продукти на метаболизма в тялото. Подходяща е за всички над 12-годишна възраст, с изключение на бременни и кърмачки, както и на специфични групи пациенти – главно тези с гастрити, колити и обострена язва, диария и непроходимост на червата.

Начин на употреба:

Фаза I: Приемайте по една капсула сутрин и вечер в продължение на 15 дни.
Фаза II: Приемайте по три капсули сутрин и вечер в продължение на 15 дни.
Фаза III: Приемайте по три таблетки вечер преди лягане в продължение на 8 дни, след което по две таблетки вечер преди лягане в продължение на още 7 дни.

Състав:

Фаза I: магданоз (лист), червена боровинка (100% концентрат от плод), репей (корен), червена детелина (цвят), лепка, орегонско грозде (корен), екстракт от семена на бял трън Thisilyn® (стандартизиран до 55% силимарин), екстракт от листа на артишок (стандартизиран до 7% кафеоилхинова киселина), екстракт от корен на куркума (стандартизиран до 95% куркуминоиди), глухарче (корен), магнезиев стеарат, силициев диоксид, растителна (модифицирана) целулоза

Фаза II: псилиум (хуск), гума гуар, богати на лигнан фибри от ленено семе LignaMax®, пектин от грейпфрут, фруктоолигозахариди (FOS), акациева смола, целулоза, силициев диоксид, растителна (модифицирана) целулоза

Фаза III: магнезий (магнезиев хидроксид), успокояваща патентована смес от лютива мента (лист), джинджифил (корен), копър (семена), джинджифил (корен) и бяла ружа (корен), екстракт от трифала (стандартизиран до 45% танини от амалаки, харитаки, бибитаки), екстракт от семена на бял трън Thisilyn® (стандартизиран до 55% силимарин), целулоза, стеаринова киселина, натриева кроскармелоза, силициев диоксид, глицерин, растителна (модифицирана) целулоза

Капсули Фаза I x 30, 618 мг
Капсули Фаза II x 90, 433.33 мг
Таблетки Фаза III x 38, 1153.33 мг

Допълнителна информация

Тегло 200 g