0 ×
Вашата количка е празна.

Антимикодерм

7.50лв.

Код: Антимикодерм Категории: , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Гъбичките (или микози) се появяват по кожата на краката, като може да засегнат и ноктите. Кожата загрубява, напуква се и започва да се лющи. Появяват се сърбеж и парене. За справяне с проблема е важна ежедневна хигиена, старателно изсушаване на ходилото (особено между пръстите на краката) и ежедневно сменяне на чорапите. Желателно е използване на памучни чорапи, които не задържат влага и не запарват.

Маслото от карамфил притежава изразено болкоуспокояващо, дезинфекциращо и противомикробно действие. Използва се също за ароматизиране на неприятно миришещи фармацевтични препарати.

Маслото от вратига има антимикробно и антисептично действие.

Маслото от смрадлика е бледо жълта до жълта лесноподвижна течност с приятен смолисто-балсамичен аромат. Има антибактериално, противогъбично и противовъзпалително действие. Много ефективно против изпотяване на краката.

Салициловата киселина е дезинфектант и консервант. В слаби концентрации (1-3%) леко излющва кожата, премахва лошата миризма от нея и намалява сърбежа.

Начин на употреба: С помощта на памучен тампон нанесете няколко капки от продукта върху предварително измити и подсушени крака и нокти. Използвайте вечер, без да отмивате.

INCI: ALCOHOL, EUGENIA CARYOPHYLLUS OIL, TANACETUM VULGARE OIL, COTINUS COGGYGRIA OIL, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, BENZOIC ACID, BETA-NAPHTHOL

10 мл

Допълнителна информация

Тегло 30 g