0 ×
Вашата количка е празна.

Алтайски златен еликсир

16.50лв.

Код: Алтайски златен еликсир Категории: , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Описание: Билкова добавка за поддържане на нормалните функции на организма.

Действие: Поддържа нормалната физическа и психическа работоспособност. Има много добро действие при хронична умора и повишени физически и емоционално-психически натоварвания.

Алтайски златен еликсир е природен продукт, съдържащ екстракт от златен корен (родиола) и алтайско мумийо – уникална комбинация за доставка на енергия. Съчетанието им води до усилване на лечебния ефект.

Употребата на билката златен корен има хилядолетна история. По механизма си на действие се отнася към енергетиците – разширява собствените функционални и биохимични резерви на организма. Екстрактът (водно-етанолов) съдържа над 50 вещества, измежду които монотерпенни алкохоли и техните гликозиди, проантоцианидини, флавоноиди. Научни изследвания показват, че бори умората, засилва паметта и концентрацията, подобрява настроението, като въздейства върху биоелектрическата активност на мозъка. Класифицират родиолата като „адаптоген“ с обяснението, че екстрактът от растението подпомага тялото да се адаптира към промени в средата на живот – жега, студ, инфекции, надморски височини, стрес. Смята се, че адаптогените увеличават способността на клетките да произвеждат и потребяват енергия по много по-ефективен начин.

Мумийото е сложен органичен минерален комплекс, състоящ се от повече от 80 полезни компонента. Това е вещество с природен произход, образувано в пещери и пукнатини на скали в най-високите части на Алтай и Тибет. За да се образува под формата на смола, са необходими специални условия – високи планини, разреден въздух, интензивно ултравиолетово излъчване, които са налични в тези райони на света. В биохимичния състав на мумийото присъстват аминокиселини, витамини, етерични масла, смоли, флавоноиди и много други. Необходими са много години, понякога стотици, за химическото взаимодействие на всички тези органични и неорганични вещества, за да се превърнат в смола с уникални лечебни свойства. След сложен и трудоемък процес на очистване смолата е годна за използване, като не съдържа никакви странични примеси. През вековната история на използването на този природен феномен е доказано неговото действие за заздравяване на рани и кости, като тонизиращ и регенеративно-адаптогенен агент при различи възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт. Особено подходящ e приема му след вирусни и простудни заболявания, както и в случаите на хронична умора.

Начин на употреба: Приемайте по 30 капки два пъти дневно, разтворени във вода, сок или мляко, 15-20 минути преди хранене. Разклатете преди употреба.

Състав: водно-етанолов екстракт 1:5 (етанол 50% об.), екстракт от родиола (златен корен), алтайско пречистено мумийо

100 мл

Допълнителна информация

Тегло 150 g