0 ×
Вашата количка е празна.

Алкофитал

64.00лв.

Код: Алкофитал Категории: , , Марка: Наличност: В наличност

НАЛИЧНОСТ: В НАЛИЧНОСТ

Описание

Описание: Алкофитал е хранителна добавка за справяне с алкохолната зависимост. Капките Алкофитал са 100% натурален билков продукт, който няма аналог.

Действие: Алкофитал влияе върху центъра за зависимости в мозъка, като предизвиква плавно намаляване на употребата на алкохол, до пълно отказване. Помага и за нормализиране на имунната система.

Какво съдържа Алкофитал?

Шизандра

Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина и това е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата на сърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

Шизандра повишава енергийните нива в организма, заради адаптогенната си природа. Тази мощна билка подобрява клетъчната функция и естествения прираст енергия, която се изпраща по цялото тяло. Умствената концентрация и фокус се подобряват значително. Този адаптоген е в състояние да поддържа мозъка, да стимулира неговата работа и да подобри концентрацията. Хората, които са приемали Алкофитал, споделят, че не само се чувстват по-добре, но и изглеждат значително по-свежи.

Зелен овес

Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

Зеленият овес е и мощно средство, което помага за успокояване на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който намалява стреса и общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива. Растението е ефективно и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното. Активните съставки в зеления овес включват алкалоиди, витамини В1, В2, D и Е, минерали, нестероидни съединения, пшеничен протеин, сапонини, флавоноиди.

Внимание: Капките Алкофитал в комбинация с алкохол предизвикват гадене и повръщане!

ПРОМО: При закупуване на повече от една опаковка получавате отстъпка – 2 бр. x 61.00 лв/бр. = 122.00 лв и 3 бр. x 59.00 лв/бр. = 177.00 лв!

Начин на употреба: Приемайте капките перорално 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или друга течност. За хора с тегло до 90 кг – по 60 капки на ден. За хора с тегло над 90 кг – по 120 капки на ден. Една опаковка от продукта е достатъчна за 7-10 дни.

Състав: етанол, екстракт от зелен овес, екстракт от шизандра

50 мл

Допълнителна информация

Тегло 100 g