0 ×
Вашата количка е празна.

СЪЗДАДЕН, ЗА ДА ПОМАГА

Идеята за създаването на марката „Фитоакцент” възникна през 2006 г., в резултат на желанието ни да предложим повече билкови, натурални и здравословни продукти на пазара, както и да запознаем хората с алтернативните решения за здраве и екологичния начин на живот и хранене. Оттогава насам извървяхме дълъг път на прецизно обучение и самообучение в сферата на фитотерапията (и не само), благодарение на което вече имаме многобройни доволни клиенти с подобрен здравен статус и променено отношение към живота.

Понастоящем разполагаме с два стационарни обекта в град Варна - дрогерия и здравословен магазин, както и с друг сайт с уникални по вида си пробиотични добавки - www.vetom-probiotic.bg.

И за да сме ви максимално полезни, ви предоставяме възможността да се консултирате за действието на предлаганите от нас продукти на тел. 0878 867 700 - нашият професионален екип ще бъде ваш помощник и приятел по пътя ви към истинското здраве.

Имате нужда от съвет?

здравен специалист от екипа ни ще ви консултирате за действието на предлаганите от нас продукти на телефон 0878 867 700.

С натискане на бутона “Абониране” потвърждавам, че съм прочел и приемам Общите условия.