0 ×
Вашата количка е празна.

Доставка и плащане

Моля, прочетете внимателно информация за услугата по-долу!

Поръчки в размер над 99 лв са с безплатна доставка за клиента до офис на Еконт или Спиди. За всички останали пратки доставката се заплаща от получателя. Плащането на стоките, поръчани от сайта, става с наложен платеж чрез куриерските фирми Еконт или Спиди. Поръчки, приети до 15.00 ч. в делничен ден, се изпълняват за деня. Поръчки, направени след 15.00 ч., се изпълняват на следващия ден. Поръчки, направени в събота, неделя или празничен ден, се изпълняват в първия работен ден. Тъй като продажбите са динамичен процес, ако даден артикул е изчерпан към момента на поръчката, ще се свържем с вас, за да ви уведомим. Тарифите са съобразно преференциалните условия, които ползваме от фирмата-куриер. Най-изгодна е доставката "офис-офис". Цената за Еконт е 5.10 лв за пратки до 1 кг, плюс процента по наложения платеж. Цените с услугата "Спиди поща" са значително по-добри.

СПИДИ ПОЩА - валидна за пратки от офис/АПС (автоматична пощенска станция) до офис/АПС. Може да се състои само от един пакет с тегло до 20 кг и в рамките на ограниченията за тежест за всеки размер. Срок за доставка: 1 работен ден. Определящ е размерът на пратката, а не теглото. Бързо, евтино и лесно!

Ако имате въпроси или коментар, не се колебайте да ни пишете на fitoakcent@abv.bg или се обадете на тел. 0878 867 700. Поръчки приемаме и по телефона.

Фитоакцент ви пожелава добро здраве и приятно пазаруване!

Имате нужда от съвет?

здравен специалист от екипа ни ще ви консултирате за действието на предлаганите от нас продукти на телефон 0878 867 700.

С натискане на бутона “Абониране” потвърждавам, че съм прочел и приемам Общите условия.