За нас

През 2006 г. се зароди желанието и идеята да предложим тогава не много известните на пазара алтернативни решения за здраве, да запознаем хората с екологичния начин на живот и хранене, както и с използването на билки, храни и хранителни добавки. През 2007 г. реализирахме тази идея след прецизно обучение и самообучение в сферата на фитотерапията и други здравословни алтернативи. Тогава създадохме марката „Фитоакцент“, която набляга на всичко билково, натурално и здравословно и която към днешна дата представлява нашите физически обекти в гр. Варна.

В началото на нашия път малко хора бяха запознати с ползите на натуралните продукти, много от тях бяха скептични относно тяхното влияние, но благодарение на нашата подкрепа и съвети, вече имаме многобройни доволни клиенти, които, водени от нашите професионални препоръки, подобриха здравния си статус и промениха отношението си към живота.

Можете да се консултирате за действието на предлаганите продукти на тел. 0878 867 700. Нашите медицински специалисти ще Ви бъдат полезни с приложенията и предназначенията им.

Можете да посетите  стационарните ни обекти в града и да разгледате и другия наш сайт www.vetom-probiotic.bg, всички собственост на АВАНГАРД ФАРМА ООД - производител, вносител и търговец на хранителни добавки и козметика.