Декларация за поверителност

Моля, запознайте се с политиката  за поверителност по отношение на престоя ви в  онлайн магазина http://fitoakcent.bg и ползването на услугите и съдържанието предлагани в него. Моля, обърнете внимание, че ние си запазваме правото да актуализираме тази декларация за поверителност.Искаме да знаете, че ние уважаваме вашите лични данни. В крайна сметка, ние сме в бизнеса на доверие и съхраняваме вашата лична информация като поверителна и защитена срещу неразрешено разкриване и това   е много важно за нас.

Настоящата информация за защитата на данни се прилага изключително за Интернет сайтa http://fitoakcent.bg. Ние  използваме данните, събрани или предоставени от посетителите на нашия Интернет сайт съгласно действащите  разпоредби относно поверителността на личните данни.

Събиране и обработка на лични данни

Когато посещавате нашия Интернет сайт, сървърa ни  записва и анализира техническите данни за вашия достъп като например вашият IP адрес, предоставен от вашия Интернет доставчик, информация за Интернет браузъра, който използвате и от който ни посещавате, включително датата и часа на всяко посещение. Тези данни остават анонимни и не могат да бъдат свързани с конкретно лице. Ние използваме тези данни за да анализираме кои секции от сайта ни представляват най-голям интерес за Вас с цел да подобрим съдържанието и да направим нашия Интернет сайт по-добър, както и да установим всякакви технически проблеми във възможно най-кратък срок.

Можете да използвате повечето от нашите уеб-страници без да ни предоставяте лични данни, различни от горепосочените. Едновременно с това ние Ви предоставяме и възможността да се регистрирате в нашия Сайт, което ще Ви улесни в използването на Сайта. Лични данни за Вас ще бъдат събрани ако доброволно  изберете да се регистрирате в http://fitoakcent.bg, да ни изпратите запитване или да направите поръчка за закупуване на стока от нашия Сайт.

Използване на лични данни и пренос на данни до трети лица

Ние използваме предоставените от Вас лични данни ако това е абсолютно необходимо и единствено, ако същите се предоставят от вас доброволно и преднамерено, например за обработка на Вашите поръчки, за отговор на Вашите запитвания,  Ние можем да събираме, обработваме и използваме лични данни обаче и в случаите,когато това е необходимо за защитата на обществени интереси и сме били надлежно призовани от съответните органи да предоставим тези данни. В случай, че направите поръчка за закупуване на стоки през Нашия Сайт, Ние предаваме вашите лични данни на куриери участващи в обработката на вашата поръчка, единствено до изискваната степен. Във всички останали случаи, Ние не предоставяме вашите лични данни на трети лица без изричното Ви съгласие и преди всичко  не ги предоставяме на разположение под каквато и да било форма.